Italian arestat pentru că falsificat mii de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
7000 de euro ar fi pus în circulaţie cei trei suspecţi
7000 de euro ar fi pus în circulaţie cei trei suspecţi

Un om de afaceri italian şi doi gorjeni au fost arestaţi preventiv sub acuzaţia că au falsificat mii de euro, la locuinţa italianului fiind găsită şi o matriţă.

Del Villano Antonio, Viorel Rîncu şi Gabriel Bordei sunt acuzaţi că au pus în circulaţie bani falşi. „S-a reţinut că inculpaţii R.V. şi D.V.A. au deţinut şi au transmis, în vederea punerii în circulaţie, prin încredinţarea către inculpatul B.G., un număr de 140 bancnote în cupiură de 50 euro, constatându-se că acestea sunt contrafăcute şi au aceeaşi serie. S-a mai stabilit că inculpatul B.G. a repus în circulaţie, prin transmitere, un număr de 6 bancnote în cupiură de 50 de euro”, arată procurorii târgujieni.

Miel cumpărat cu bani falşi 

Potrivit anchetatorilor, italianul ar fi adus peste 7.000 de bancnote false. Oamenii legii au descoperit la domiciliul acestuia chiar şi o matriţă de tipărire a banilor. Italianul deţinea împreună cu un gorjean o firmă în Târgu-Jiu.

Gabriel Bordei a cumpărat un miel de la un cioban din Dăneşti, care este şi consilier local, cu euro falşi. Acesta a plătit 100 de euro pe animal. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite