Fotbalist din România, vândut contra a două containere din tablă. Cazul face deliciul presei internaționale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un club de fotbal din Liga a II-a din România a ajuns în paginile presei sportive internaționale după ce a transferat un jucător camerunez de la o formație din Liga a IV-a pe două containere.

Atacantul camerune a fost transferat pe două containere Foto: Viitorul Pandurii Târgu Jiu/Facebook
Atacantul camerune a fost transferat pe două containere Foto: Viitorul Pandurii Târgu Jiu/Facebook

Transferul atacantului camerunez Aziz Njoya Njifakue de la CSM Lugoj la echipa Viitorul Pandurii Târgu Jiu este considerat unul dintre cele mai ciudate din lume și a apărut în presa sportivă internațională. Fotbalistul a fost transferat în schimbul a a două containere de transport, care vor fi folosite pe post de vestiare.

Clubul de fotbal a transmis pe pagina de Facebook cum s-a făcut acest transfer: „Clubul a primit două containere pe care le vom folosi ca vestiare. Este cel mai bun lucru pentru toată lumea. Clubul a pierdut pe de o parte, dar a câștigat pe de altă parte".

„Unul dintre cele mai ciudate transferuri 

Publicația spaniolă Mundo Deportivo a preluat comunicatul lui CSM Lugoj și a publicat un articol cu „Unul dintre cele mai ciudate transferuri s-a făcut în România”: „Un transfer care s-a încheiat în ultimele minute va deveni, mai mult decât sigur, unul dintre cele mai ciudate din istoria fotbalului. Dacă nu cel mai ciudat! S-a făcut în ligile inferioare din România, cu Aziz Njoya Njifakue. Atacantul camerunez de 27 de ani a semnat cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, liga a doua, transferat de la CSM Lugoj, liga a patra. Însă, în locul unei sume de bani, a fost un troc: două containere de metal”, a scris publicația spaniolă.

Atacantul a marcat 44 de goluri

Atacantul camerunez în vârstă de 27 a marcat, în sezonul trecut, 44 de goluri. „Aziz Njoya Njifakue (27 ani) a semnat cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Originar din Camerun , Aziz Njoya Njifakue evoluează pe postul de atacant. Sezonul 2022/2023 a fost golgeterul echipei CSM Lugoj pentru care a marcat 44 de goluri (Liga 4 Timiș și Cupa României). Mult succes și cât mai multe goluri marcate pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu!“, este mesajul transmis de Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Clubul Viitorul Pandurii Târgu Jiu este condus de către omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite