Fotbal: Sepsi Sf. Gheorghe a câştigat pe teren propriu în Superligă, 1-0 cu UTA Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sepsi Sf. Gheorghe a învins echipa arădenilor de la UTA în prelungiri, scor 1-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 8 din Superligă. Jocul a fost unul greoi cu multe mișcări eronate, dar și sub impactul eforturilor depuse săptămâna trecută. Arădenii de la Sepsi au fost salvați de execuția lui Aganovic în prelungiri, scrie Agerpres.

Jucătorii lui Sepsi Foto Facebook
Jucătorii lui Sepsi Foto Facebook

Sepsi a urcat pe locul șase în clasamentul SuperLigii, cu 12 puncte, în timp ce UTA Arad este pe a 14 poziție, cu doar șapte puncte accumulate

Prima încercare de a marca i-a aparținut lui Ștefănescu care a executat din afara careului, iar Cooper a trimis periculos cu capul spre poartă în minutul 17.

O altă șansă importantă ratată a avut loc în minutul 33, când Safranko a șutat din prima spre poarta UTA, însă Iacob a reușit să respingă. Varga a avut la rândul său o ocazie importantă, însă mingea a fost respinsă de Stolnik.

Spre finalul primei repreze, Cooper a tras din interiorul careului cu putere și a nimerit stâlpul porții apărate de Roland Niczuly.

După revenirea din pauză, portarul Sepsi a reușit să oprească grație unei intervenții în forță balonul expediat de către Fabry dintr-o lovitură liberă.

Sepsi a avut o șansă importantă la minutul 64, însă Iacob a reușit să rețină balonul șutat de Ninaj din interiorul careului. Covăsnenii au dat lovitura în al treilea minut de prelungiri, prin Aganovic, care a înscris din lovitură liberă.

Spre final de partidă, UTA a avut șansa de a restabili egalitatea, însă Stahl a trimis pe lângă poarta covăsnenilor.

UTA a fost condusă de pe margine de antrenorul secund Sorin Rădoi, principalul Mircea Rednic fiind în convalescenţă după un infarct miocardic.

Sepsi este singura echipă neînvinsă (dar din şase meciuri).  

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - AFC UTA Arad 1-0 (0-0), Arena Sepsi OSK - Sfântu Gheorghe

A marcat: Adnan Aganovic (90+3).

Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); 

arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Marius Cristian Marchidanu (Brăila);

al patrulea oficial: Ionuţ Coza (Cernica)

Arbitru video: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti); 

arbitru asistent video: Florian Alexandru Vişan (Galaţi)

Observatori: Ioan Onicaş (Zalău) - CCA, Adrian Pitu (Constanţa) - LPF  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite