Florin Pavel se poate întoarce la conducerea Primăriei Peştişani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Pavel se poate întoarce de astăzi la Primăria Peştişani
Florin Pavel se poate întoarce de astăzi la Primăria Peştişani

Florin Pavel, primarul suspendat al comunei Peştişani, se poate întoarce la conducerea Primăriei Peştişani. Decizia a fost luată de instanţa supremă.

Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie a României, completul de cinci judecători, a respins contestaţia Parchetului General împotriva sentinţei prin care s-a ridicat interdicţia ca Florin Pavel să revină pe postul de primar. Hotărârea îi permite lui Florin Pavel să desfăşoare activitatea în exercitarea căreia ar fi săvârsit faptele, dar să şi plece din ţară. „Pavel poate reveni la primăria comunei Peştişani, să îşi continue mandatul chiar şi pe timpul judecării faptei pentru care a ajuns în instanţă”, a precizat Virgil Drăguşin, subprefectul judeţului Gorj.

Acuzat că a luat mită de la un senator

Florin Pavel este judecat în dosarul de corupţie al senatorului liberal Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj, acuzat de dare de mită, fals şi uz de fals, complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice. Firma de construcţii a lui Dian Popescu a câştigat licitaţia pentru construcţia unui stadion, care nici acum nu este finalizat.
Pavel este acuzat că a luat 7000 de lei de la Dian Popescu, în campania electorală din 2008. Acesta mai este judecat pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, pentur că a semnat un contract de cesiune de creanţe între două persoane fizice.  În acest dosar mai sunt judecaţi Gabriel Popescu, fratele senatorului liberal, Dumitru Pârvulescu, Dan Radu Floarea şi dirigintele de şantier, Nicolae Isar.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite