Două avioane militare au survolat la joasă înălţime deasupra municipului Târgu Jiu. Oamenii şi-au făcut cruce

0
0
Avioanele au zburat la joasă înălţime deasupra municipiului Târgu Jiu                     Foto: Facebook
Avioanele au zburat la joasă înălţime deasupra municipiului Târgu Jiu                     Foto: Facebook

Două avioane militare au survolat, joi, 12 mai, în jurul prânzului, la joasă înălţime deasupra zonei centrale a municipiului Târgu Jiu

Persoanele aflate în zona centrală a municipiului Târgu Jiu s-au speriat şi şi-au făcut semnul crucii. Mulţi s-au gândit imediat la ceea ce întâmplă la graniţa României. Alţii au crezut că avionul are probleme tehnice şi că se va prăbuşi. 

Avioanele militare au făcut, de fapt, un zbor demonstrativ, deoarece a fost organizată o campanie de promovare a carierei militare în Târgu Jiu. Evenimentul a avut loc de la ora 13.00, la Grădina de Vară. 

„Elevii claselor a XI-a şi a XII-a au aflat detalii privind oferta educaţională şi aspecte legate de viaţa militarilor din Forţele Aeriene, oferite de reprezentanţi ai Academiei Forţelor Aeriene Henri Coandă, Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene Traian Vuia şi de militari in cadrul bazelor aeriene. 

Începând cu ora 14,30, aeronave C-27J Spartan şi IAR 330 aparţinând Forţelor Aeriene Române au survolat locaţia de desfăşurare a activităţii de promovare, aşa cum anunţaseră în prealabil Forţele Aeriene Române.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Liceanul care va reprezenta România la două olimpiade internaţionale

Şeful unui post de poliţie din Gorj a murit într-un grav accident de circulaţie

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite