Crimă între frați în Gorj. A fost lovit în cap cu un târnăcop, chiar de fratele său, după ce au băut împreună

0
Publicat:

Un bărbat din comuna Licurici, județul Gorj, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru că și-a ucis fratele cu un topor, după ce a consumat împreună cu acesta băuturi alcoolice.

Bărbatul lovit cu târnăcopul de fratele său a murit Foto: Arhivă Adevărul
Bărbatul lovit cu târnăcopul de fratele său a murit Foto: Arhivă Adevărul

Cei doi frați au băut până când și-au pierdut mințile, după care au început să se certe. La un moment dat, unul dintre ei a pus mâna pe un târnăcop și a început să-și lovească cu cruzime fratele.

Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că în seara zilei de 1 martie, în jurul orelor 17,00–20,00, inculpatul B.G., în timp ce se afla împreună cu fratele său, B.A., în locuinţa comună situată în satul Licurici, comuna Licurici, judeţul Gorj, pe fondul consumului de alcool l-a lovit puternic pe acesta din urmă, cu un obiect contondent (târnăcop cu lungimea de un metru alcătuit din coadă de lemn și partea metalică, prevăzută într-o parte cu o lamă – folosită pentru tăierea lemnelor, iar la cealaltă parte cu o lamă stil sapă), în zona capului, a umărului stânga și toracic (fronto temporal stânga, pavilion auricular stâng și deltoidoscapulare stânga – leziuni care s-au putut produce printr-o singură lovitură cu corp dur), producând astfel moartea violentă a victimei (care se datorează dilacerării, contuziei și hemoragiei meningocerebrale consecutive unui traumatism craniocerebral și toracic acut cu fractura cominutivă fronto-temporo-patrietală stângă)“, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Fratele criminal a fost arestat preventiv

Fratele acuzat de crimă a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile. 

„Inculpatul B.G. a fost reţinut preventiv în cauză, de către procuror, pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 3 martie. Propunerea parchetului a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Gorj, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe, în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni, urmând a fi dispuse măsuri legale în cauză“, au mai transmis procurorii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite