Ce cadou a primit primarul Marcel Romanescu din partea unei persoane cu dizabilităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a avut parte de o surpriză când a participat la o manifestare artistică organizată de Centrul „Christian“, pentru persoane cu dizabilităţi.

Primarul Marcel Romanescu a primit din partea unei persaoane cu dizabilităţi o pictură realizată de aceasta. Corneliu Negreanu, în vârstă de 63 de ani, i-a oferit primarului lucrarea pe care a realizat-o pe un butuc din lemn luat chiar din Parcul central. 

„Este un peisaj. Este interesant că lemnul pe care am realizat pictura provine dintr-un arbore tăiat din Parcul Central, în urma lucrărilor de curăţenie“,

a spus Corneliu Negreanu, care suferă de o problemă neurologică, în urma unui accident suferit în tinereţe.

Primarul Romanescu a spus că va păstra lucrarea în biroul său. „Este un cadou pe care-l apreciez în mod deosebit şi va fi păstrat permanent la mine în birou“.

image

Persoanele cu dizabilităţi talentate, pe scenă

În cadrul manifestării „Toamnă cu suflet“, persoanele cu handicap cu înclinaţii artistice au prezentat un program artistic diversificat: au cântat, au recitat poezii şi chiar au jucat în scenete. „Am primit cu drag această invitaţie şi am dorit să le dau un semn pozitiv din partea Primăriei Municipiului Târgu Jiu că este alături de ei şi că o să facem tot ce este nevoie pentru a avea toate condiţiile. Spectacolul a fost extraordinar de emoţionant, mai ales că în acesta sunt persoane pe care le cunosc de foarte mulţi ani. O studentă eminentă, Georgiana, care frecventează acest centru, a fost studenta mea“, a precizat Marcel Romanescu.

Daniel Andrei, directorul Centrului „Christian“, a precizat că este pentru prima dată când primarul oraşului participă la o manifestare a centrului: „Este pentru prima dată de când Centru de zi „Christian“ şi-a deschis porţile când primarul oraşului participă la o manifestare. „Beneficiarii noştri au pus mult suflet ca să înveţe toate poeziile, cântecele şi scenetele pe care le-au prezentat. Printre spectatori a fost şi domnul primar, iar acest lucru ne-a onorat. Sper că este un semnal pozitiv, că persoanele cu dizabilităţi sunt importante în comunitatea noastră. Am mai avut vizite de-al lungul timpului şi din partea fostului primar, dar nu la o activitate“.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri