Cât de bogaţi sunt deputaţii şi senatorii pe care gorjenii i-au trimis în Parlament. Deputatul Ponta are un apartament de 175 de metri pătraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Victor Ponta este printre cei mai înstăriţi parlamentari de Gorj, acesta având un apartament de 175 de metri pătraţi în Bucureşti. Colegul său de la PSD, Mihai Weber, are două motociclete BMW.

Cârciumaru

La Senat, judeţul Gorj va fi reprezentat de către Florin Cârciumaru (PSD) şi de Scarlat Iriza (ALDE). Florin Cârciumaru (foto dreapta), preşedintele PSD Gorj şi primarul oraşului Târgu Jiu, deţine un teren intravilan în Târgu Jiu, de peste 700 metri pătraţi, un teren agricol în comuna Negomir, în suprafaţă de un hectar, şi un teren extravilan în localitatea componentă municipiului Târgu Jiu, Polata, de 1.000 m.p. Cârciumaru are în proprietate un apartament şi o vilă de peste 271 m.p. Acesta conduce o maşină Skoda Octavia şi un depozit la CEC de 160.000 de lei.

image

Scarlat Iriza (foto stanga) are o avere impresionantă. Acesta deţine un teren agricol în comuna Băleşti şi alte trei suprafeţe de terenuri intravilane în localităţile Târgu Jiu, Băleşti şi Leleşti. Iriza mai are două case în Leleşti şi Târgu Jiu, care are o supraţă locuibilă de 289 m.p. El are patru maşini, cea mai nouă fiind un autovehicul Dacia Duster, din anul 2010. Acesta mai are bijuterii din aur în valoare de 12.000 de euro. Iriza e acţionar la două firme Aziri şi Autil.

Gorjenii i-au trimis în Camera Deputaţilor pe Victor Ponta (PSD), Mihai Weber (PSD), Alin Văcaru (PSD), Elvira Şarapatin (PSD) şi Dan Vâlceanu (PNL).

Victor Ponta are împreună cu soţia un teren forestier şi unul intravilan, în Prahova, de aproape 6.000 m.p. Acesta are două apartamente în Bucureşti, unul dintre acestea având o suprafaţă de 175 m.p. Ponta mai deţine două case de vacanţă în comuna Corbu, judeţul Prahova. Deputatul are o maşină Mercedes din anul 2011 şi diferite conduri bancare de peste 160.000 de euro.

image

Mihai Weber (stânga) deţine trei terenuri, două dintre acestea aflându-se în intravilanul oraşului Târgu Jiu. El are două case, una dintre ele având o suprafaţă construită de aproape 400 m.p. La capitoluil auto-moto, Weber se mândreşte cu două motociclete BMW, din anul 2011, şi o maşină Wolkswagen Tuareg.

Alin Văcaru are o casă în localitatea Tismana, în suprafaţă de 160 m.p. şi un autoturism Ford Focus, din anul 2005.

Elvira Şarapatin a acumulat o avere de invidiat. Ea are două terenuri în Târgu Jiu, din care unul este intravilan, precum şi un teren agricol în Sălaj. Aceasta deţine trei apartamente în Bucureşti, Cluj Napoca şi Târgu Jiu, o vilă în Târgu Jiu şi o casă de vacanţă. Elvira Şarapatin deţine trei autovehicule.

Valceanu

Dan Vîlcean (dreapta) se înscrie şi el în categoria parlamentarilor averi fabuloase, cu toate că este nou intrat în Camera Deputaţilor. Acesta deţine patru terenuri intravilane în Timişoara şi Runcu, precum şi un teren agricol în Caraş Severin. Vîlceanu are două case, una având o suprafaţă de 556 metru pătraţi, o casă de vacanţă în Valiug şi spaţii comerciale în Timişoara.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite