Alimentarea cu apă a mai multor comune şi oraşe din judeţul Gorj va fi afectată timp de 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alimentarea cu apă a opt localităţi din Gorj va fi afectată
Alimentarea cu apă a opt localităţi din Gorj va fi afectată

Primăriilor a două oraşe şi şase comune din judeţul Gorj au fost anunţate cu privire la faptul că alimentarea cu apă va fi afectată pe o perioadă de 24 de ore.

Alimentarea cu apă va fi redusă sau chiar oprită de miercuri, 10 noiembrie, şi până joi dimineaţa, ca urmare a lucrărilor care se execută pentru introducerea celei de-a doua conducte de la Isvarna, Tismana.

„Compania de Apă Oltenia este nevoită să întrerupă alimentarea cu apă potabilă de la Staţia de apă Isvarna, în perioada 10-11-2021, ora 6.00 - 11-11-2021, ora 6,00. Motivul opririi îl constituie necesitatea înlocuirii unor vane la Staţia de Captare Isvarna, precum şi executarea unor lucrări de revizie şi reparaţii pe traseul aducţiunii Isvarna-Craiova.

Vor fi afectate următoarele localităţi de pe traseul aducţiunii: Tismana, Cîlnic, Teleşti, Rovinari, Ţânţăreni, Brăneşti, Plopşoru, Bâlteni“, se arată într-o adresă a Companiei de Apă Oltenia.

Conducerea Primăriei Rovinari cere să se asigure un stoc de rezervă

Conducerea Primăriei Rovinari a transmis societăţii Aparegio, care se ocupă de alimentarea cu apă a oraşului, să ia măsuri pentru asigurarea unui stoc de rezervă: „Urmare a adresei înaintate de către Compania de Apă Oltenia cu privire la efectuarea unor lucrări constând în înlocuirea unor vane la Staţia de Captare Isvarna, a unor lucrări de reparaţii şi revizie pe traseul aducţiunii Isvarna – Craiova,  vă aducem la cunoştinţă faptul că, în perioada 10.11.2021, ora 06:00 – 11.11.2021, ora 06:00, alimentarea cu apă de la Staţia de Captare Isvarna va fi întreruptă.

Pentru a resimţi cât mai puţin efectele acestei întreruperi, am transmis reprezentanţilor APAREGIO Gorj S.A să ia toate măsurile pentru ca cetăţenii să fie afectaţi cât mai puţin, inclusiv prin asigurarea unui stoc de rezervă în bazinele proprii.

Totodată, facem un apel şi la dumenavoastră, agenţi economici şi cetăţeni ai oraşului Rovinari, ca în perioada amintită, consumul de apă să se facă cu cea mai mare responsabilitate, evitându-se orice fel de risipă“, se arată într-un comunicat al Primăriei Rovinari“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite