Accident de muncă la cariera Pinoasa. Un miner a fost rănit grav

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de muncă a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă la cariera Pinoasa, din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO).

Un angajat al carierei a fost prins de banda transportoare şi a suferit răni grave în zona bazinului şi a picioarelor. Un coleg a sunat la 112 şi minerul a fost preluat de o ambulanţă. Victima are vârstă de 32 de ani şi a fost transportată la un spital din Timişoara. 

Tranferat la Timişoara pentru 

Victima accidentului de muncă a fost adusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, unde i s-au acordat primele îngrijiri. „Un tânăr în vârstă de 32 de ani a fost adus de la Rovinari în urma unui accident de muncă. Prezenta un traumatism abdomino-pelvin, cu fracturi complexe la nivelul bazinului, ruptură de uretră, instabil hemo-dinamic. A fost introdus în sala de operaţie. I-au fost acordate primele îngrijiri din punct de vedere chirurgical, iar sâmbătă a fost transferat la Timişoara, pentru o intervenţie la bazin“, a spus Ramona Oprea, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.  

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite