A murit mama Constantinei Diţă, campioana olimpică de la maraton. Ce mesaj tulburător a transmis marea sportivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campioana olimpică la atletism deplânge moartea mamei sale
Campioana olimpică la atletism deplânge moartea mamei sale

Mama campioanei olimpice la maraton Constantina Diţă s-a stins din viaţă miercuri, 26 iunie. Marea sportivă, care trăieşte de mai mulţi ani în Statele Unite ale Americii a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Dumnezeu să te odihnească în pace mămicuţa noastră dragă! Dumnezeu a decis să te aibă lângă el şi te-a luat de lângă noi! Te-ai stins sub privirile noastre nepunticioase! Te vom păstra în inimile noastre şi te vom iubi mereu!!!“, a transmis campioana olimpică pe pagina sa de Facebook. 

Constantina Diţă este orriginară din comuna gorjeană, Turburea. La Jocurile Olimpice de vară din anul 2008 de la Beijing a câştigat medalia de aur la vârsta de 38 de ani, fiind cea mai vârstnică atletă din istorie care reuşea să învingă la cea mai dificilă probă din atletism

Primele antrenamente ale atletei Constantina Diţă au avut loc pe islazul comunal, unde mergea la păscut cu animalele pe care le creştea familia sa. A fost descoperită foarte târziu, abia în ultimul an de liceu, la un concurs între licee a fost remarcată de antrenorul Mircea Zorilă, de la Clubul Pandurii din Târgu Jiu.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite