Zeci de elevi din Dâmboviţa, infectaţi cu SARS-CoV-2 în ultimele zile. Au trecut în online 49 de clase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mulţi elevi care fac şcoala online nu au semnal de internet în judeţul Braşov FOTO adevărul

Începând de luni, 17 ianuarie, toate unităţile de învăţământ din judeţul Dâmboviţa vor funcţiona cu prezenţă fizică, în funcţie de rata de ocupare la nivel judeţean a paturilor de spital destinate îngrijirii pacienţilor infectaţi cu virusul SARS-CoV-2.

Potrivit ISJ Dâmboviţa, la apariţia a 3 cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 într-un interval de 7 zile consecutive la nivelul unei clase/grupe de studiu, cursurile cu prezenţă fizică la nivelul clasei/grupei respective se suspendă pentru o perioadă de 10 zile începând cu ziua următoare confirmării celui de-al treilea caz. 

„Măsura suspendării la nivelul clasei/grupei este dispusă prin decizie a consiliului de administraţie al unităţii de învăţământ. Preşcolarii/elevii carantinaţi şi cei din grupele/clasele sau unităţile de învăţământ preuniversitar / conexe care au cursurile cu prezenţă fizică suspendate continuă procesul de învăţământ în sistem online”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

       

Potrivit cadrelor didactice, 49 de clase vor funcţiona online în perioada următoare, ca urmare a infectării a 77 de elevi.

De asemenea, 27 de persoane din rândul cadrelor didactice au fost infectate.  

Situaţia actualizată a grupelor/claselor/unităţilor cu activitate suspendată este publicată pe site-ul oficial al inspectoratului şcolar, la secţiunea Funcţionarea unităţilor de învăţământ.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Varianta Omicron a coronavirusului este rezistentă la majoritatea anticorpilor monoclonali, dar poate fi neutralizată printr-o doză de rapel | STUDIU

Cum se manifestă infecţia cu Omicron şi cine riscă să dezvolte forme severe. Explicaţiile managerului Institutului „Marius Nasta” din Capitală

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite