Zeci de dosare false pentru obţinerea permisului auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Doi instructori auto de la o şcoală de şoferi din Titu şi administratorul unităţii sunt cercetaţi de poliţişti după ce la locuinţele lor şi la sediul şcolii au fost găsite 83 de dosare pentru obţinerea permisului auto.


"De la instructorii auto Vasile Aurel Z., din satul Miulesti şi Iulian V., din Titu, şi de la sediul instituţiei au fost ridicate 83 de dosare de şcolarizare pentru obţinerea permisului de conducere, din perioada 2009-2010, în cazul cărora există suspiciuni cu privire la autenticitatea vizelor medicale şi a avizelor psihologice. Au fost stabilite 258 infracţiuni, dintre care 172 de fals material în înscrisuri oficiale şi 86 de infracţiuni de uz de fals", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir.

În acest caz sunt cercetaţi, în libertate, atât cei doi instructori auto, cât şi administratorul şcolii de şoferi, urmând ca la finalizarea anchetei dosarul să fie înaintat procurorilor pentru soluţionare, a mai precizat sursa citată.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite