Volei feminin. CS Municipal Târgovişte obţine victoria în faţa unei adversare nou-promovate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Portocala mecanică” nu a slăbit ritmul niciun moment
„Portocala mecanică” nu a slăbit ritmul niciun moment

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte şi-a atins obiectivul în partida de pe malul Dunării. În faţa unei adversare nou-promovate, dar cu gânduri mari, elevele lui Valerijan Luka s-au impus aşa cum şi-au propus: scurt şi fără să lase loc de interpretări.

Primul set a fost şi cel mai scurt ale duelului din această după-amiază. A durat 20 de minute şi a înregistrat o diferenţă de zece puncte. Nici a doua manşă nu a fost mai echilibrată. Formaţia noastră a dovedit că prestaţia excelentă din duelul cu CSM Bucureşti nu a fost deloc întâmplătoare şi a făcut rapid 2-0 în meciul de la Galaţi, potrivit csmtargoviste.ro

„Portocala mecanică” nu a slăbit ritmul niciun moment, iar setul trei, deşi mai echilibrat, a fost câştigat tot de fetele noastre, care şi-au îndeplinit misiunea şi se întorc acasă cu toate cele trei puncte.

Pentru echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte urmează o confruntare mult mai dificilă în etapa următoare, când va primi vizita unei adversare puternice. Fetele noastre vor juca împotriva formaţiei Agroland Timişoara, o adversară incomodă, care a creat multe problemele CSM-ului în sezonul precedent.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite