VIDEO Mudava, „Vraciul Ceauşeştilor“, a fost înmormântat. „I-a salvat pe alţii, dar pe el nu a mai putut să se salveze. Câte să mai facă şi el?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul neînsufleţit al lui Constantin Mudava a fost condus pe ultimul drum doar de membrii familiei FOTO: GEORGE ENACHE
Trupul neînsufleţit al lui Constantin Mudava a fost condus pe ultimul drum doar de membrii familiei FOTO: GEORGE ENACHE

Bioenergeticianul Constantin Mudava, supranumit „vindecătorul lui Nicolae Ceaşescu“, a fost  înmormântat duminică, în Cimitirul Central din Târgovişte. Constantin Mudava a murit joi, 1 noiembrie, la vârsta de 83 de ani, în secţia Îngrijiri Paliative a spitalului din Târgovişte, unde fusese internat în urma unui infarct în urmă cu două săptămâni.

„Fenomenul Vindecator” ducea o luptă crâncenă cu mai multe afecţiuni, de aproximativ doi ani.

„Ne pare nespus de rău. Pentru noi a fost un om extraordinar, bun. Am avut grijă de el şase ani de zile şi de Crăciun, şi de Paşte, şi de ziua lui de naştere şi tot timpul. I-a salvat pe alţii, dar pe el nu a mai putut să se salveze. Câte să mai facă şi el? A suferit de prea multe boli în ultimii ani. A avut probleme mari şi astea l-au doborât”, a spus Maria Iordache, cuscra lui Constantin Mudava. 

mudava

Trupul neînsufleţit al lui Constantin Mudava a fost condus pe ultimul drum doar de membrii familiei.

„După slujba de la Biserică mă simt mai uşurat, într-un fel. Parcă simt că s-a dus unde trebuie şi a terminat cu suferinţa. Aşa sper. Gura lumii este foarte mare. Fiecare crede ce vrea, înţelege ce vrea. Cine a fost de faţă şi a văzut ce putere avea şi ce făcea cu ea, să le explice celor care nu cred. Eu nu încerc să conving pe nimeni cui nu vrea să creadă. Sunt dovezi clare că avea puteri”, a spus fiul său, George Mudava.

Pe patul de spital, în ultimele zile de viaţă, vraciul lui Ceauşescu a încercat să îi mai transmită fiului său, George Mudava, câteva cuvinte, dar nu se mai putea înţelege nimic din ce spunea. Mintea îi era însă lucidă şi a refuzat tratamentul, înţelegând că nu mai are nicio şansă.

„A încercat să îmi transmită mai multe lucruri în ultimele zile, dar nu se mai înţelegea ce spune, nu mai reuşea să articuleze. A refuzat şi medicamentele pe care trebuia să le ia. A avut parte de tot ce e mai bun, dar până aici a fost. Era prezent, ştia ce se întâmplă în jurul lui, dar nu mai putea reacţiona. A avut puterea însă să refuze tratamentul. Tot ce îi spuneam înţelegea”, explică fiul său (FOTO JOS).

mudava inmormantat

De loc din Ghirdoveni, comuna dâmboviţeană Caragiale, Mudava s-a autopromovat drept bioenergetician, bioterapeut şi vindecător şi a ajuns extrem de cunoscut în 1996, când a candidat la Preşedinţia României.

S-a retras din viaţa publică în ultimii ani de viaţă, într-o casă din Câmpina, judeţul Prahova. Apropiaţii spun că acumulase o avere impresionantă, cu mai multe proprietăţi în judeţele Prahova şi Dâmboviţa. De asemenea, mulţi au considerat că de fapt nu ar fi avut puteri vindecătoare.

CITEŞTE ŞI:

Cum a murit Mudava, „vraciul“ lui Ceauşescu: mărturia fiului său. A refuzat tratamentul pentru bolile de care suferea

Constantin Mudava, vraciul cuplului Ceauşescu, a murit la 83 de ani. Se descria ca „fenomenul vindecător pentru tot felul de boli“

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite