Versiune nouă a REVISAL. Ce modificări sunt aduse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmboviţa anunţă toţi angajatorii că începând cu data de 1 iunie 2019, va fi disponibilă o nouă versiune a aplicaţiei Revisal, 6.0.7. După această dată, transmiterea registrului va putea fi efectuată numai pentru fişiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunile 6.0.5/6.0.6/6.0.7 ale aplicaţiei Revisal.

„Ca urmare a efectuării unor lucrări de mentenanţă programate, în perioada 31.05.2019 ora 14:00 - 01.06.2019 ora 12:00, portalul REGES pentru transmiterea on - line a registrului general de evidenţă a salariaţilor va fi indisponibil. Angajatorii care în prezent utilizează versiunea Revisal 5.0.8, nu vor mai putea transmite registrul începând cu data de 31 mai 2019. Pentru actualizarea aplicaţiei Revisal, este recomandat să se urmeze instrucţiunile cuprinse în Ghidul de instalare şi utilizare accesibil de la adresa https://inspectiamuncii.ro/reges”, se arată într-un comunicat al ITM Dâmboviţa.

Inspectorii mai spun că pentru securitatea datelor, este indicat ca înainte de orice operaţiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicaţiei Revisal, să se efectueze o copie de siguranţă a bazei de date pe un suport extern.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite