UPDATE VIDEO Incendiu violent în Târgovişte: arde o fabrică de canapele. Pericol de explozie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incediu puternic a izbucnit joi după-amiaza, la o fabrică de canapele aflată la ieşirea din Târgovişe, în cartierul Priseaca.

UPDATE 0RA 20.15

Potrivit pompierilor, flăcările ameninţau să se extindă şi la o casă din apropiere, o hală productie mobilă a altui operator economic vecin, două spaţii comerciale ale operatorului economic afectat, un imobil P+2 şi un punct distributie gaze.

UPDATE ORA 20.00

Pentru protejarea populaţiei posibil a fi afectată de fumul rezultat din incendiu, IGSU a transmis un mesaj avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT. Zona de transmitere a cuprins celulele de telefonie mobila din municipiul Targoviste.

Mesajul a fost urmatorul: „Incendiu fabrica de mobila cu degajari mari de fum. Pentru asigurarea protectiei, ramaneti in incinte, inchideti geamurile si nu va expuneti la fum. Respectati recomandarile pompierilor! DSU/IGSU”

Recomandări preventive pentru populaţia aflată în proximitatea incendiului: - să rămână în locuinţe până la stingerea incendiului; - să evite deplasarea în zona de manifestare a arderii; - să închidă uşile şi ferestrele locuinţelor, pentru evitarea pătrunderii fumului generat de incendiu; - să părăsească zona de manifestare şi să identifice locuri sigure, aerisite.

UPDATE ORA 18.50 Incediul a afectat patru hale, pe o suprafaţă de aproximativ 3 .000 mp. În interiorul halelor este depozitată mobilă, dar şi elemente de construcţie mobilă şi materiale inflamabile. La faţa locului intervin 11 autospeciale de stingere şi o autoscară. Suplimentar, au fost alertate patru autospeciale de stingere şi încă două autoscări de la ISU Bucuresti-Ilfov, care se deplasează spre incendiu. Până în acest moment nu au fost înregistrate victime. 

ŞTIREA INIŢIALĂ

La locul incendiului se află în prezent opt maşini de pompieri care se luptă cu flăcările. De asemenea, circulaţia în zonă este blocată. Este pericol de explozie, deoarece în apropiere se află şi o importantă conductă de gaze.

Focul s-ar putea extinde şi la nişte case din apropiere, motiv pentru care pompierii se străduiesc să-l oprească la timp.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite