UPDATE VIDEO Al doilea accident grav, în decurs de 24 de ore, din cauza vremii. Patru persoane rănite grav

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un microbuz s-a răsturnat în şanţ. Foto: Arhivă
Un microbuz s-a răsturnat în şanţ. Foto: Arhivă

Accident grav, marţi dimineaţă, în localitate Ilfoveni, unde o Dacie Logan s-a răsturnat în afara părţii carosabile, după ce a derapat pe şoseaua udă. Patru persoane au ajuns la spital, iar una dintre victime a fost transportată cu elicopterul la Spitalul Florească din Capitală.

   

Cel mai grav a fost şoferul de pe dubiţă, care a fost transportat la Bucureşti cu un elicopter. 

"Am prelut victima rănită cel mai grav. Are un traumatism cranian de nivel zero şi cu o lovitură de genunchi", ne-a spus medicul de pe SMURD.

"Ne-am trezit în şanţ. Dormeam"

Pasagerii povestesc cu groază cum s-au trezit în şanţul de pe marginea drumului.  "Noi ne duceam la muncă, la Bucureşti. Nu ştiu ce s-a întâmplat exact, dar eu cred că atunci când am depăşit, un băiat cu Nissanul a intrat şi el în depăşire şi ca să nu ne ciocnim, şoferul a tras mult stânga şi ne-a furat aici", a povestit unul dintre pasageri.

" Eu dormeam. Nu îmi aduc aminte mare lucru. Ştiu că ne-am trezit în şan", ne-a spus alt pasager.

accident ilfoveni

Sătenii spun că locul în care s-a produs accidentul este un loc belestemat. Şoferii circulă prea tare cu maşina şi au loc prea multe accidente. "Ieşea câte unul, se ajutau unii pe alţii.  S-a auzit buşitură mare. Aici se întâmpplă accidente mereu. Depăşeşc mereu pe aici cu viteză mare. 

Din fericire, nimeni a murit, însă, evenimentul se putea termina tragic

"În această dimneaţă, conducătorul unui autoturism Dacia, care se deplasa pe direcţia Târgovişte - Bucureşti, nu a adaptat viteza la condiţiile de mers prin viraj la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit carosabilul şi s-a izbit de un cap de podeţ, după care intră în coliziune laterală cu un pom", a declarat cms. şef Ion Niculae, şef SPR Dâmboviţa.

accident ilfoveni

Acesta este al doilea accident grav, provocat de o acvaplanare, în decus de 24 de ore, în judeţul Dâmboviţa, după ce ieri, un tânăr a murit, pe acelaşi drum.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite