Sorin Roşca Stănescu: "Îi chem la unitate pe liberalii din Dâmboviţa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SRS a spus că Volintiru încearcă să pună presiune asupra colegilor de partid pentru a-şi menţine funcţia
SRS a spus că Volintiru încearcă să pună presiune asupra colegilor de partid pentru a-şi menţine funcţia

Senatorul liberal de Dâmboviţa, Sorin Roşca Stănescu, le-a transmis, printr-un comunicat de presă, tuturor liberalilor, că actualul preşedinte interimar, Mihai Volintiru, încearcă "să pună presiune asupra Biorului Politic Naţional, astfel încât să se renunţe la decizia demiterii sale".

"După cum ştiţi, cu toţii, din presă centrală şi din presă dâmboviţeană, domnul Mihai Volintiru nu se va mai află în fruntea PNL Dâmboviţa. Este o consecinţă, pe de o parte, a statutului care nu permite un interimat atât de lung şi, în al doilea rând, este o consecinţă  a faptului că domnul Mihai Volintiru, în aproape doi ani de când conduce această organizaţie, s-a dovedit incapabil să organizeze alegeri pentru a-şi definitivă situaţia sau s-a temut că nu va fi ales de dâmboviţeni în funcţia de preşedinte. În al treilea rând, după cum se ştie, domnul Volintiru a comis o serie întreagă de abuzuri şi încălcări flagrante ale statutului PNL, motiv care i-a determintat pe 119 liberali din Dâmboviţa să sesizeze în scris, printr-un memoriu, Biroul Politic Naţional şi Delegaţia Permanenţă Naţională, solicitând luarea unor măsuri de natură să asigure îndreptarea lucrurilor. Cât timp PNL s-a aflat în USL, domnul Volintiru s-a dovedit neloial alianţei politice, iar practicile duplicitare ale domniei sale au creat, cum era şi firesc, grave prejudicii organizaţiei locale. În oglindă, ne confruntăm şi astăzi cu aceeaşi situaţie, domnul Mihai Volintiru nedovedindu-se un partener loial al Partidului Democrat Liberal, împreună cu care noi am decis politic să formăm marele Partid nationa Liberal", scrie senatorul. 

  

El a spus că Volintiru încearcă să pună presiune asupra colegilor de partid pentru a-şi menţine funcţia.

"Confruntat cu această situaţie şi cu decizia iminentă a partidului nostru de a-l demite din funcţia de preşedinte interimar, domnul Mihai Volintiru, din informaţiile pe care le am, încearcă prin intermediul unora dintre voi, folosind dezinformarea,  să pună presiune asupra Biorului Politic Naţional, astfel încât să se renunţe la decizia demiterii sale. După cum ştiţi, că o consecinţă a comportamentului domnului Mihai Volintiru, pe care l-am dezaprobat încă din timpul campaniei electorale, deşi am fost prezent mereu în Damnbovita şi alături de dâmboviţeni, am evitat să colaborez politic cu acesta, motiv pentru care nu am participat nici la şedinţele Biroului Executiv din care fac, de drept, parte. A sosit timpul să revin cu toată energia alături de liberalii din Dâmboviţa, în acest fel având posibilitatea să multiplic eforturile pe care le fac în beneficiul cetăţenilor din colegiu şi din întregul judeţ. Nu voi fi eu noul preşedinte interimar, dar, indiferent cine va fi desemnat, mă angajez să stau alături de el şi să-i acord tot sprijinul. Până când, în fine, în Dâmboviţa vom avea o conducere permanentă. Vă chem pe toţi să faceţi acelaşi lucru. Nu daţi curs sub nicio formă cântecelor de sirenă ale domnului Mihai Volintiru", a adăugat Sorin Roşca Stănescu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite