SERIAL „ADEVĂRUL“ Toate vilele baronilor din România. Averea cu care se mândreşte baronul de Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul avocat şi politician Ţuţuianu a agonisit până acum o avere frumuşică
Tânărul avocat şi politician Ţuţuianu a agonisit până acum o avere frumuşică

Baronii de Dâmboviţa au acumulat averi consistente în ultimii ani. Reprezentativi la acest capitol sunt Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi Florin Popescu, deputat, fost preşedinte al aceleiaşi instituţii şi apropiat al Elenei Udrea, cunoscut în ultima luna ca “baronul puilor”.

Adrian Ţuţuianu este absolvent de Drept, proprietar al unui cabinet de avocatură şi, spre deosebire de majoritatea baronilor locali, doctoratul său nu conţine urme vizibile de plagiat. Are o avere impresionantă, estimată lejer la câteva milioane de euro, şi asta se pare că l-a “ajutat” să intre în atenţia DNA, care l-a acuzat de finanţare ilegală a ultimei campanii victorioase a partidului.

adrian tutuianu

Tânărul avocat şi politician Ţuţuianu a agonisit până acum o avere frumuşică. În declaraţia de avere, Ţuţuianu enumeră la capitolul terenuri o proprietate de 4.800 mp teren agricol în comuna natală Malu cu Flori, 10 hectare de pădure în Odobeşti Dâmboviţa, un teren de 1.000 mp intravilan în Comuna Răzvad, un altul de 400 mp în Târgovişte pe care se înalţă impozantul sediu al casei de avocatură, un petec dintr-un teren pe care se află un cabinet notarial în Bucureşti, şi un loc de parcare cât să încapă un Logan cu remorcă. La case stă la fel de bine. Are o proprietate în Târgovişte de 56 mp, unde poate pune capul la nevoie, o casă de vacanţă la Răzvad, şi o cotă consistentă din blocul în care funcţionează cabinetul de avocatură amintit mai sus. Mai are şi un apartament în Bucureşti într-un complex rezidenţial nou, evaluat pe piaţa imobiliară la 124.000 de euro, cumpărat pe vremea când era senator al României. Are şi o maşină, un VW Polo.

La capitolul depozite, preşedintele CJ declară doar 70 de mii de lei, la vedere. De asemenea, jocă nişte mărunţiş pe Bursă şi deţine acţiuni la Ventrom şi la Administrator Consulting. Are de înapoiat nişte bani, dar nu mulţi, vreo 30.000 de euro.

Viitorul baron de Dâmboviţa s-a născut la ţară, la Malu cu Flori Dâmboviţa. A învăţat carte pe meleaguri stărine, liceul de chimie la Câmpulung Muscel, şi Facultatea de Drept din Bucureşti.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite