Radu Popa, atac la Dragnea: Cum ar trebui eliminată sintagma de baron

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul lui Victor Ponta, Radu Popa, a punctat  pe pagina sa de socializare că e doar o chestiune de timp până când Preşedintele României va activa articolul 109 din Constituţie, ce îl va determina pe Liviu Dragnea să plece din cadrul cabinetului Ponta.

Întrebat dacă faptul că Liviu Dragnea a renunţat la funcţia de vicepremier, dacă el considera acest lucru un pas în spate, în retragere , Radu Popa a spus că nu consideră că Dragnea a făcut un pas în spate prin acest fapt, ba mai mult, crede că Dragnea trebuie să- şi dea demisia din toate funcţiile pe care le are, dacă vrea să slujească interesele PSD.

Totodată, Radu Popa a spus că îi este teamă că Liviu Dragnea  „vrea să slujească doar interesul lui personal şi cred că face o greşeală că nu lasă noului Guvern un timp de respiraţie publică”.

„Nu îl văd ca pe niciun pas în spate. Cred că domnul Dragnea trebuie să îşi dea demisia din toate funcţiile pe care le are dacă vrea să slujească interesele PSD. Dânsul, îmi e teamă că vrea să slujească doar interesul lui personal şi cred că face o greşeală că nu lasă noului Guvern un timp de respiraţie publică pentru ca să poată să asimileze simpatia românilor, având în vedere că s-a produs o schimbare guvernamentală”, transmite Radu Popa.

Despre formula noului guvern, Radu Popa a firmat că „este una reuşită, în mare parte”, însă îl nemulţumeşte prezenţa unor oameni cu probleme penale, punctând faptul că votează noul Guvern şi Bugetul, pentru că este vorba de Victor Ponta.

"Formula nouă a Guvernului este una reuşită în mare parte. Ceea ce mă nemulţumeşte este prezenţa unor oameni cu probleme penale şi nu pot să trec peste faptul că Dl. Dragnea se regăseşte în noua formulă de guvern. Votez şi Guvern, votez şi bugetul pentru că e vorba de Victor Ponta”, a spus Radu Popa. 

„Votul din 16 noiembrie a schimbat complet paradigma politicii româneşti. Din păcate, unii din colegii mei nu au înţeles asta. Fără să doresc răul nimănui, că suntem şi în Postul Crăciunului, cred că dacă va începe urmărirea penal la adresa domnului Dragnea, Preşedintele României va cere suspendarea acestuia”, a încheiat Radu Popa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite