Pucioasa, în scenariul roşu. Masca este obligatorie: „Oameni buni, nu e de joacă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
covid pucioasa

Pucioasa a devenit al treilea oraş din Dâmboviţa, după Târgovişte şi Titu, care intră în scenariul roşu din cauza numărului mare de îmbolnăviri. Oraşul, cunoscut pentru apele sulfuroase, a atins rata de 3,73 cazuri la 1.000 de locuitori.

Mesajul primarului din Pucioasa

„Stimaţi locuitori ai oraşului Pucioasa,

Vreau să vă anunţ cu maximă îngrijorare faptul că în oraşul nostru s-a depaşit pragul psihologic de 3 cazuri Covid la o mie de locuitori, în acest moment având 56 de cazuri confirmate şi o rată de 3,73 cazuri la 1000 de locuitori!

Prima consecinţă, pentru minim 14 zile şcolile vor funcţiona exclusiv online (conform scenariului roşu), iar gradiniţele vor fi închise!

Restaurantele, la fel, vor fi închise. Singură activitate permisă va fi cea de catering.

Deşi nu a fost încă redactată decizia CJSU, mai mult că sigur purtatul maştii va fi OBLIGATORIU, atât în spaţiile publice închise, cât şi în cele deschise!

Mâine la prima ora vom avea şedinţa Comitetului Local de Situaţii de Urgenţă, pentru a stabili împreună cu toţi factorii decidenţi ce măsuri vom lua pentru că deciziile impuse de Comitetul Judeţean să fie respectate CU STRICTEŢE!

OAMENI BUNI, NU E DE JOACĂ!

Mulţi dintre noi au tratat totul că pe o glumă şi uitaţi-va unde s-a ajuns! Va rog pe toţi să fim mai responsabili atât faţa de noi şi familiile noastre dar şi faţa de restul semenilor noştri! Sigur, gândul meu zboară şi la persoanele confirmate pozitiv, cărora le urăm multă sănătate şi le dorim să treacă fără complicaţii această perioada dificilă”, a scris pe pagina sa de Facebook, primarul Constantin Ana.

Incidenta Cumulata 01.11.2020 - Dâmboviţa 

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite