Primarul Gabriel Boriga s-a întâlnit cu toţi directorii de şcoli pentru a afla problemele cu caer se confruntă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prin această întâlnire, Executivul Primăriei Municipiului Târgovişte doreşte să stabilească o relaţie clară şi transparentă cu toate unităţile de învăţămând din municipiul Târgovişte.
Prin această întâlnire, Executivul Primăriei Municipiului Târgovişte doreşte să stabilească o relaţie clară şi transparentă cu toate unităţile de învăţămând din municipiul Târgovişte.

Înainte de a fi votat bugetul pe 2014, primarul Gabriel Boriga s-a întâlnit, în această dimineaţă, cu directorii şi contabilii celor 41 de unităţi de învăţământ din Târgovişte, la care au luat parte şi membrii ai Executivului, pentru a fi clarificate toate probleme cu care se confruntă conducerile şcolilor.

Astfel, paza în unităţile de învăţământ, reparaţiile şi reabilitările la nivelul clădirilor, mentenanţa centralelor termice, precum şi fundamentarea detaliată a fiecărui capitol din bugetul solicitat de fiecare unitate în parte, au fost explicate şi detaliate de către  primarul Gabriel Boriga, viceprimarul Ioan Ţuţuianu, administratorul public Gabriel Cioacă şi directorul economic Daniela Popa. Aceştia au ţinut să menţioneze faptul că noua legislaţie în vigoare nu va permite nicio abatere de la propunerea bugetară iniţială.

Un alt detaliu foarte important, prezentat în cadrul acestei întâlniri, a fost reuşita departamentului economic din cadrul Primăriei Municipiului Târgovişte, de a deconta salariile cadrelor didactice. Instituţia noastră este singura unitate administrativ-teritorială din judeţul Dâmboviţa care a soluţionat această problemă.

Prin această întâlnire, Executivul Primăriei Municipiului Târgovişte, condus de primarul Gabriel Boriga doreşte să stabilească o relaţie clară şi transparentă cu toate unităţile de învăţămând din municipiul Târgovişte.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite