Pakistanez urmărit internaţional pentru trafic de persoane, depistat într-o localitate din Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost predat Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, pentru aplicarea măsurilor în vederea extrădării
Bărbatul a fost predat Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, pentru aplicarea măsurilor în vederea extrădării

Un bărbat de 56 ani, din Pakistan, căutat de autorităţile judiciare din Olanda pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane, a fost depistat de poliţiştii de imigrări în judeţul Dâmboviţa.

Potrivit Biroului pentru Imigrări al judeţului Dâmboviţa, bărbatul era dat în urmărire internaţională, fiind predat poliţiştilor de investigaţii criminale pentru aplicarea măsurilor în vederea extrădării.

''La data de 17 iulie a.c., în baza unor informaţii operative, poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări—Biroul pentru Imigrări al judeţului Dâmboviţa au depistat, pe raza localităţii Ciocăneşti, un bărbat de 56 de ani, din Pakistan, urmărit internaţional. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că pe numele acestuia autorităţile judiciare din Olanda au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane'', se arată în comunicatul Biroului pentru Imigrări al judeţului Dâmboviţa.

Conform sursei citate, cetăţeanul străin este membru de familie al unui cetăţean român şi posedă un permis de şedere temporară în scop de reîntregire a familiei.

Bărbatul a fost predat Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, pentru aplicarea măsurilor în vederea extrădării.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite