Nistor, Dinamo: „Scorul e mincinos, Chindia ne-a dat cu terenul în cap”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nistor

Mijlocaşul lui Dinamo, Dan Nistor, a declarat că scorul putea fi mult mai mare decât cel de la finalul meciului cu Chindia Târgovişte şi că formaţia lui Viorel Moldovan le-a dat cîinilor cu terenul în cap.

Dinamo a fost învinsă, vineri, în deplasare, la Ploieşti, cu scorul de 3-2 (2-0), de nou-promovata Chindia, într-un meci din etapa a 6-a a Ligii I de fotbal. 

Dan Nistor, căpitanul "câinilor" a avut un discurs extrem de acid la adresa coechipierilor săi.

"Cred că nu meritam egalul în această seară, scorul este mincinos, trebuia să fie un scor mai mare pentru adversarii noştri. Îi felicit pe această cale. M-am simţit ca ultimul om azi, m-am simţit ca atunci când cei de la Târgu Jiu mă alergau prin parcuri, în spatele stadionului", a spus Nistor la final, care nu a vrut să comenteze arbitrajul, deşi au existat câteva faze litigioase, care puteau fi tratate în favoarea lui Dinamo: "Ce să mai spui de arbitraj, când cei de la Chindia, care sunt o nou promovată, ne-au dat cu terenul în cap. Nu cred că realizăm la ce echipă suntem", a spus Nistor, citat de digisport.ro

Nistor a fost doar rezervă azi, fiind incomplet refăcut după accidentare. Pe final, însă, Uhrin l-a aruncat în luptă, în speranţa că va putea obţine ceva din acest meci.

Târgoviştenii au obţinut, astfel, primul succes în actualul sezon al Ligii I.

Au marcat: Neguţ '19, Leca '45+2, Cherchez '65 (p) / Montini '54, Nistor '82.

După acest eşec, Dinamo revine pe ultimul loc al clasamentul, 14, cu trei puncte. Chindia urcă de pe ultima poziţie pe locul 12, cu patru puncte.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite