Legenda Târgoviştei, Chrissy Givens, aproape de BC ICIM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chrissy Givens
Chrissy Givens

Chrissy Givens, jucătoarea de origine amenricană care a câştigat campionatul cu CSM Târgovişte, este foarte aproape de o (re)venire la BC ICIM. O altă americancă, Kari La Plante (BC Alexandria) va apăra culorile galben-albastre.

Conform unui site european specializat în baschet, BC ICIM Arad este foarte aproape de a semna cu două straniere, americancele Chrissy Givens (în sezonul trecut componentă a campioanei CSM Târgovişte) şi Kari LaPlante (BC Teleorman).

Givens (27 de ani, 180 cm) a mai evoluat pentru echipa din Arad, în ianuarie, la turneul final al Ligii Europei Centrale, împrumutul său şi al Cristinei Ciocan de la gruparea din Dâmboviţa strânind un adevărat scandal în baschetul românesc şi european.

Cealaltă americancă, La Plante (23 de ani, 195 cm), a fost exculsă de BC Teleorman înainte de finalul sezonului trecut, pentru unele „legături interzise” cu… ICIM-ul. Kari a absolvit Universitatea South Carolina în anul 2011, fiind unul dintre cei mai valoroşi pivoţi care a activat în campionatul românesc, iar siteul totalbaschet a confirmat astăzi transferul ei la Arad.

Oficialii grupării arădene spun că patru jucătoare de peste hotare au semnat deja cu BC ICIM, însă numele acestora va fi făcut public abia în luna august. ICIM va avea în lot şase straniere, aceasta fiind cifra maximă permisă de regulament.
Broşovszky rămâne, Drăgoescu la Alba?

O altă ştire legată de ICIM, care circulă prin lumea baschetului, publicată de mass-media din Târgovişte, este rămânerea la Arad a veteranei Monika Broşovszky-Boriga, în condiţiile în care echipa soţului ei – primarul Târgoviştei – s-a înscris în Euroligă. Tot la capitolul zvonuri este şi transferul fundaşului Laura Drăgoescu la CSU Alba Iulia.

http://www.aradon.ro

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite