Început de an excelent pentru Andrei Voican. A devenit campion al României la dublu şi vicecampion al ţării la simplu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sportivul, antrenat de Pompiliu Nedelcu, a ieşit învingător în majoritatea meciurilor susţinute la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.
Sportivul, antrenat de Pompiliu Nedelcu, a ieşit învingător în majoritatea meciurilor susţinute la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.

Tenismenul Clubului Sportiv Târgovişte, Andrei Voican, a devenit campion al României la dublu şi vicecampion al ţării la simplu, în cadrul Naţionalelor Individuale de Iarnă U16.

Sportivul, antrenat de Pompiliu Nedelcu, a ieşit învingător în majoritatea meciurilor susţinute la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti. Singurul meci pierdut de Voican a fost finala din cadrul concursului de simplu, când a cedat în faţa lui Dragoş Cazacu (ATC Bright), cu 6-3, 2-6, 3-6. 

La dublu, tenismenul târgoviştean a avut parte de un parcurs ireproşabil, după ce a făcut pereche cu Zoltan Teszari, de la CSM Oradea, arată cstargoviste.ro

Binomul dâmboviţeano-orădean a intrat în posesia trofeului de dublu după ce şi-a adjudecat finala în faţa perechii alcătuite din Răzvan Aghion (CS CFR Iaşi 2002)/ Mihnea Zaharia (Dinamo Bucureşti), cu 4-6, 6-1, 10-8. 

Andrei Voican s-a remarcat din plin în ultimii ani, cucerind trofee importante la Naţionalele României. El a devenit în ianuarie 2018 campion al României U14 la simplu, la Naţionalele de iarnă, iar în urmă cu opt luni a ajuns campion al ţării la dublu tot la U14, la Naţionalele de vară. 

În schimb, în 2016, târgovişteanul a devenit dublu campion al României la U12, în cadrul Naţionalelor de vară. 

Tot la Naţionalele U16 din această iarnă, un alt tenismen de la CS Târgovişte care a luat parte a fost Vasile Duţă. Sportivul coordonat de Sorin Erlic a fost eliminat în turul 2, atât în proba de simplu, cât şi în cea de dublu.

    

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite