Francesco Napoli, invitatul surpriză la Crizantema de Aur 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:
pe data de 19 Octombrie 2014 va avea loc Balul Crizantemei de Aur, cu participarea multor personalităţi din viaţa culturală şi mondenă a Târgoviştei
pe data de 19 Octombrie 2014 va avea loc Balul Crizantemei de Aur, cu participarea multor personalităţi din viaţa culturală şi mondenă a Târgoviştei

Teatrul Municipal Tony Bulandra, Primăria Târgovişte, Consiliul Local Târgovişte şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa organizează, în perioada 16 şi 18 octombrie, la cea de-a 47-a ediţie a Festivalului Crizantema de Aur.

Crizantema de Aur este una din mărcile de onoare ale Târgoviştei - unul din cele mai longevive şi mai consecvente festivaluri de muzică din România. Această sărbătoare promovează eleganţa vetustă şi emoţionantă a romanţei pentru al patruzeci şi şaptelea an consecutiv, îmbinând recitalurile unor personalităţi de seamă, cu aspectul competitiv împărţit în două secţiuni: Interpretare şi Creaţie.

Anul acesta, invitaţii speciali ai Festivalului vor fi Francesco Napoli (Italia), Felicia Filip, Florin Georgescu, Marina Voica, Stela Enache, Alexandru Jula şi Adrian Nour, care vor susţine recitaluri de neuitat. 

Evenimentele Festivalului vor fi prezentate de Alexandrei Velniciuc şi lui Octavian Ursulescu.

Ediţia 2014 a Festivalului Crizantema de Aur va avea loc la Sala Mare a Teatrului Municipal Tony Bulandra din Târgovişte. Din acest motiv, ţinând cont de faptul că locurile disponibile sunt limitate, vor fi scoase în vânzare numai abonamente acoperind cele trei zile de festival. Costul acestora este de 120 de lei, însă valoarea muzicii pe care v-o propunem este nemăsurată. Vă rugăm aşadar să vă asiguraţi prezenţa la Crizantema de Aur din timp!

Pe data de 19 Octombrie 2014 va avea loc Balul Crizantemei de Aur, cu participarea multor personalităţi din viaţa culturală şi mondenă a Târgoviştei. Accesul se va face pe bază de invitaţie nominală.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite