Elevi de 10, recompensaţi de Primăria Târgovişte pentru rezultatele obţinute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevi de 10, recompensaţi de Primăria Târgovişte pentru rezultatele obţinute
Elevi de 10, recompensaţi de Primăria Târgovişte pentru rezultatele obţinute

6 elevi au fost premiaţi de Primăria Târgovişte pentru rezultatele bune obţinute la examenele naţionale. Aceştia au primit flori şi bani în cadrul ultimei şedinţe a CLM Târgovişte.

Elevii premiaţi sunt: Avram Ştefania (Şcoală Gimnazială "Coresi"), Niculae Bianca Maria (Şcoală Gimnazială "Matei Basarab"), Pintoiu Cristiana Cosmina ( Şcoală Gimnazială " Mihai Viteazul"), Zepişi Andrei Laurenţiu (Colegiul Naţional "Ienăchiţă Văcărescu") care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi Borcea Rareş Ioan (Colegiul Naţional "Constantin Carabella") şi Grigore Beatrice Maria (Colegiul Naţional "Ienăchiţă Văcărescu") au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat din acest an. 

Aceasta este doar una dintre acţiunile de stimulare şi promovare a performanţelor şcolare în rândul elevilor din învăţământul târgoviştean, administraţia publică locală organizând anual evenimente în cadrul cărora tinerii cu rezultate deosebite la învăţătură, respectiv la olimpiade, examene de maturitate şi nu numai, sunt recompensaţi pentru munca lor şi pentru prestigiul pe care îl aduc municipiului reşedinţă de judeţ.

„Ca în fiecare an, în această perioadă, în Consiliul Local, există un proiect de hotărâre care ne onorează pe noi ca reprezentanţi ai administraţiei publice locale târgoviştene. Este vorba despre un proiect de hotărâre prin care se premiază performanţa şcolară la nivelul municipiului Târgovişte. Şi în acest an municipiul, la nivel educaţional, înregistrează rezultate deosebite. După Gala performanţei în educaţie, când am premiat câştigătorii premiilor la olimpiadele naţionale, iată că acum este rândul celor care au obţinut media 10 la examenul de evaluare naţională şi respectiv la examenul de Bacalaureat. Sunt nişte copii deosebiţi, care fac cinste municipiului Târgovişte. Îi felicit în nume personal şi în numele administraţiei publice locale târgoviştene”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Elevii de 10 de la exemenul de bacalaureat au fost felicitaţi zilele trecute şi de deputatul PSD de Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite