Bursa Absolvenţilor, vineri, la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Dâmboviţa organizeză vineri, 25 septembrie 2015, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. În baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înscrişi 2186 de absolvenţi, din care 111 au terminat o formă de învăţământ superior. 34 de agenţi economici confirmaseră participarea, cu o ofertă de 286 locuri de muncă

Evenimentul se desfăşoară la nivel naţional, iar în judeţul Dâmboviţa va avea loc la Târgovişte, ca de obicei, în incinta Clubului Studenţilor, începând cu ora 10.00. Până ieri, potrivit datelor furnizate de AJOFM, erau înscrişi în baza de date a instituţiei 2186 de absolvenţi din anul curent ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Dintre aceştia, 111 au finalizat o formă de învăţământ superior, 2016 învăţământ liceal şi postliceal, iar 59 alte forme de învăţământ. 

Activitatea de identificare a locurilor de muncă vacante este în plină desfăşurare. Până ieri, 34 de agenţi economici au confirmat participarea, cu o ofertă de 286 de locuri de muncă.

Totodată, AJOFM anunţă că angajatorii interesaţi să participe la Bursa locurilor de muncă pot transmite ofertele de locuri vacante şi pe adresa de e-mail a instituţiei, ajofm@db.anofm.ro.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite