Baschet feminin: CS Municipal Târgovişte – CS Phoenix Galaţi, joi, ora 18.30, Sala Sporturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Joi, de la ora 18.30, în Polivalenta noastră, echipa lui Dan Fleşeriu va da piept cu Phoenix Galaţi
Joi, de la ora 18.30, în Polivalenta noastră, echipa lui Dan Fleşeriu va da piept cu Phoenix Galaţi

Cele două prim-divizionare ale oraşului îşi încep drumul în play-off. Balul va fi deschis de campioana baschetului feminin românesc. Joi, de la ora 18.30, în Polivalenta noastră, echipa lui Dan Fleşeriu va da piept cu Phoenix Galaţi, a şaptea clasată la finele sezonului regulat, în sferturile de finală ale Ligii Naţionale Feminine.

Ca şi în sezonul precedent, formaţia calificată în faza următoare se va decide după ce una dintre combatante va obţine două succese. Primul joc este programat la Târgovişte, pe 19 martie, iar pe 22 ale lunii, cele două adversare se vor înfrunta la malul Dunării. În caz de egalitate, se va mai disputa un al treilea joc, la Târgovişte, pe 25 martie, scrie csmtargoviste.ro.

Voleibalistele clubului nostru îşi încep drumul în play-off pe 21 martie într-un meci cu Ştiinţa Bacău, campioana ultimelor două sezoane. Semifinalele Diviziei A1 se dispută după sistemul „cel mai bun din CINCI meciuri”, iar după primele două jocuri, seria se mută la Târgovişte pentru 28 şi, posibil, 29 martie, dacă una dintre combatante nu va reuşi trei succese consecutive.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite