ANAF verifică primii 313 români cu averi ascunse. Trei dintre ei sunt din Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei bogaţi din judeţul Dâmboviţa sunt chemaţi la control de Fisc
Trei bogaţi din judeţul Dâmboviţa sunt chemaţi la control de Fisc

Trei bogaţi din judeţul Dâmboviţa sunt chemaţi la control de Fisc, după ce autoritatea a început acţiunea de verificare a marilor averi care nu au fost declarate şi impozitate. În toată ţara sunt înregistrate 313 de bogătani care au înregistrat venituri de peste un milion de lei, în perioada 2011-2013, şi care au intrat în vizorul ANAF, pentru că trăiesc mai bine decât arată actele.

Potrivit primelor date, o persoană din cinci este din Bucureşti-Ilfov. 65 de persoane din cele 313 sunt din Bucureşti şi Ilfov. Sunt verificate alte 14 persoane din Suceava şi câte 10 din Buzău şi Tulcea.

Pe listă apar şi persoane din Brăila, Galaţi, Constanţa şi Braşov, în vreme ce în Vaslui, Dâmboviţa şi Arad sunt cele mai puţine persoane suspectate că şi-ar fi ascuns averile.

În total, 8.000 de persoane din această categorie vor fi verificate. Sunt trei situaţii: patroni de firme ce au averi mari, dar firmele lor sunt sărace, oameni care au averi mari, dar e posibil să fi făcut banii din infracţiuni, sau cei care au venituri aşa-zis volatile, unde intră vedetele din showbiz sau cele de televiziune. 

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite