Aleea Trandafirilor, fără apă mai multe ore din cauza unei avarii importante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aleea Trandafirilor, fără apă mai multe ore din cauza unei avarii importante
Aleea Trandafirilor, fără apă mai multe ore din cauza unei avarii importante

Compania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa a avut de furcă, marţi noapte, cu o avarie importantă  înregistrată la sistemul de alimentare cu apă situată în Aleea Trandafirilor (intersecţie cu Bulevadrul I.C. Brătianu).

Echipa de intervenţie a acţionat pentru că această disfuncţionalitate apărută în sistemul de alimentare cu apă să fie remediată în cel mai scurt timp, iar abonaţii societăţii noastre din Cartierul Aleea Trandafirilor să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi. 

"Facem precizarea că avaria asupra conductei de alimentare cu apă a intervenit din cauza vechimii acesteia. De asemenea, va aducem la cunoştinţă faptul că această disfuncţionalitate a avut o vechime de apoximativ trei zile, fapt constatat şi de către o echipa de intervenţii din cadrul societăţii noastre, iar datorită prezenţei şi altor avarii asupra sistemului de alimentare cu apă potabilă din judeţul Dâmboviţa, s-a instituit un plan de prioritizare privind remedeierea acestora. Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi, precum şi pentru faptul că circulaţia în zona a fost îngreunată timp de mai multe ore. Totodată, dorim să va asigurăm că echipele de intervenţie ale S.C. Compania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa S.A. vor face tot posibilul pentru remedierea în cel mai scurt timp a disfuncţionalităţilor viitoare asupra sistemului de alimentare cu apă şi de preluare a apelor uzate şi reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi", se arată într-un comunicat al Companiei de Apă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite