VIDEO Îmbulzeală la fasolea cu ciolan şi vinul împărţite de Primăria Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de suceveni s-au îmbulzit să prindă o porţie de fasole cu afumătură sau de post şi un pahar de vin. Produsele au fost oferite de Primăria municipiului Suceava după parada militară organizată de Ziua Naţională a României.

Manifestările dedicate Zilei Naţionale a României au început în municipiului Suceava la ora 12.00. Conform Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, opt mii de persoane au asistat la parada militar[ organizată pe principalul bulevard al Sucevei.

Au defilat trupe de vânători de munte de la unitatea din Bistriţa, pompieri militari şi paramedici de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Bucovina" al judeţului Suceava, jandarmi din cadrul IJJ Suceava, poliţişti, poliţişti de frontieri şi personal al Direcţiei judeţene Suceava a Serviciului Român de Informaţii, fiecare dintre unităţi etalând şi tehnica din dotare.

Sucevenii care au participat la paradă au primit steguleţe care avea imprimate versurile Imnului Naţional "Deşteaptă-te, române!".

După paradă, tehnica militară a fost expusă în faţa Palatului Administrativ din centrul Sucevei.

Timp de câteva ore, traficul rutier în zona centrală a oraşului a fost închis pe mai multe artere.

După parada militară, pe esplanda Casei de Cultură a Sindicatelor din centrul municipiului Suceava au fost împărţite 5.000 de chilfe şi porţii de fasole cu afumătură sau de post şi 300 de litri de vin.

Câteva mii de persoane s-au îmbulzit pentru a prinde o gustare caldă. Jandarmii şi poliţiştii locali au reuşit cu greu să păstreze ordinea, oamenii fiind direcţionaţi printr-un labirint de garduri către punctele unde era împărţită mâncarea.

Citeşte şi:

FOTO VIDEO Cei mai frumoşi români. Povestea Iasminei Răceanu, eleva care a făcut înconjurul lumii cu logo-ul Google, pictat de Ziua României

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite