VIDEO Ce nedumerire are ministrul Dezvoltării Regionale: „Gradene amovibile. Trebuie să îmi explice cineva cum este asta...”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Daniel Suciu, la Mănăstirea Suceveiţa. FOTO:  Oana Şlemco
Ministrul Daniel Suciu, la Mănăstirea Suceveiţa. FOTO:  Oana Şlemco

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Admnistraţiei Publice, Daniel Suciu, a asistat, joi, în judeţul Suceava, la semnarea a trei contracte de proiectare şi execuţie pentru construirea unei săli de sport şi a două centre culturale. Demnitarul a cerut să i se spună ce înseamnă "gradenă amovibilă".

Vicepremierul Daniel Suciu, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, s-a aflat, joi, la Primăria Suceviţa, unde Manuela Pătrăşcoiu, preşedintele Companiei Naţionale de Investiţii şi reprezentanţii firmelor constructoare au semnat trei contracte de finanţare pentru proiecte derulate prin CNI.

Contractele vizează construirea unei săli de sport la Şcoala cu clasele I-VIII „Luca Arbore”, din comuna suceveană Arbore, precum şi construirea a două centre culturale, unul la Suceviţa şi celălalt la Todireşti.

La îndemnul jurnaliştilor prezenţi la eveniment, Daniel Suciu a început să citească de pe nişte foi descrierea proiectelor. Când a ajuns la centrul cultural de la Todireşti, ministrul Dezvoltării a cerut să i se explice termenul de „gradene amovibile“.

„La Todireşti, valoarea contractului este de 6,2 milioane de lei. Tot o sală de spectacol şi anexă. O sală cu o capacitate de 250 de locuri, din care 70 de locuri în gradene amovibile. Trebuie să îmi explice cineva cum este asta“, a spus nedumerit ministrul Dezvoltării.

Preşedinta Companiei Naţionale de Investiţii, Manuela Pătrăşcoiu, i-a răspuns promt: „Mobile (n.r. gradene mobile)“. Satisfăcut de răspunsul primit, ministrul Dezvoltării a conchis: „Aşa, bun!“.

Gradenă amovibilă. FOTO: Artimex.ro

gradena amovibila
Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite