VIDEO Bărbat extrem de violent, imobilizat de două poliţiste, pe care le-a atacat cu sabia şi iataganul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două poliţiste care l-au imobilizat pe bărbat FOTO Oana Şlemco
Cele două poliţiste care l-au imobilizat pe bărbat FOTO Oana Şlemco

Un echipaj de Ambulanţă şi un echipaj de Poliţie au fost atacate cu o sabie luni, 15 iunie, în municipiul Fălticeni, din judeţul Suceava. Agresorul este un bărbat de 50 de ani, care a venit „la luptă” cu o sabie în mâna dreaptă şi cu un cuţit cu o lamă de 35 de centimetri în mâna stângă.

Scandalul a izbucnit în jurul orei 11.00, pe bulevardul 2 Grăniceri din oraşul Fălticeni al judeţului Suceava. Doi vecini s-au luat la bătaie. Este vorba despre Daniel Zaharescu de 40 de ani şi Iulian Stratuleac de 25 de ani. La un moment dat, cel mai tânăr dintre bătăuşi  i-a cerut tatălui său, în vârstă de 50 de ani, să vină să-l ajute. Până să ajungă la faţa locului Ioan Stratuleac, Daniel Zaharescu a dispărut.

Bărbatul de 50 de ani a venit „la luptă” cu o sabie într-o mână şi cu un cuţit cu o lamă de 35 de cm în cealaltă mână. A găsit un echipaj de poliţie format din două poliţiste şi un echipaj de la Ambulanţă format din medic, asistent medical şi ambulanţier.

Supărat că băiatul său a fost bătut, Ioan Stratuleac a lovit autosanitara cu sabia, în timp ce echipajul era blocat în interior.Tot de supărare, a lovit şi maşina Poliţiei. Cele două poliţiste nu s-au lăsat intimidate. Au coborât din maşina de intervenţie, au folosit spray-ul lacrimogen din dotare şi l-au încătuşat pe agresor, după care l-au băgat în maşină şi l-au dus la secţie pentru audieri.

Ioan Stratuleac a fost reţinut pentru 24 de ore pentru perturbarea ordinii şi liniştii publice. Rămâne de văzut dacă va fi reţinut pentru 30 de zile. Fiul acestuia a refuzat să depună plângere împotriva agresorului său. Nici Daniel Zaharescu nu a vrut să depună plângere.

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite