Vasile Dâncu, strategul PSD, s-a plimbat printr-un spital fără mască de protecţie. Ce a răspuns când a fost întrebat de încălcarea legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Dâncu, strategul PSD, l-a însoţit sâmbătă, 5 septembrie, pe Marcel Ciolacu la Fălticeni, judeţul Suceava, unde a avut loc o acţiune electorală. Staff-ul de campanie PSD a vizitat noul spital al municipiului, iar Vasile Dâncu a trecut prin aproape toate secţiile fără să poarte masca de protecţie.

Vasile Dâncu avea în mână o mască de protecţie, dar era ruptă. Strategul PSD nu a căutat nicio soluţie pentru înlocuirea acesteia, ci a intrat în spital însoţind echipa de campanie pe toate secţiile.

La un moment dat chiar, Dâncu s-a urcat într-un lift alături de alte persoane. El a părăsit spitalul atunci când vizita pe secţii s-a încheiat, nu mai devreme.

Întrebat de reporterul „Adevărul” de ce nu a respectat legislaţia de prevenire a răspândirii noului coronavirus, Vasile Dâncu a spus că i s-a rupt masca, ba chiar a arătat-o jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă.

„Mi s-a rupt masca, a fost un accident, până la urmă am ieşit din clădire”, a spus acesta.

În România, purtarea măştii în spaţii închise este obligatorie.

Întrebat cât este amenda pentru nepurtarea corespunzătoare a măştii sau nepurtarea măştii de protecţie în contextul pandemiei de COVID-19, şeful Poliţiei Locale Suceava a spus că cuantumul este între 500 şi 2.500 de lei.

Noul spital de la Fălticeni este aproape gata, dar nu a fost dat în folosinţă. Primăria Fălticeni mai are nevoie de bani pentru dotări. 

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dâncu, l-a însoţit sâmbătă, 5 septembrie, pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, la Fălticeni, într-o acţiune electorală la care au mai participat secretarul general al PSD, Paul Stănescu, preşedintele PSD Suceava, parlamentarul Ioan Stan, precum şi candidaţii PSD la Consiliul Judeţean şi Primăria Suceava, Mirela Adomnicăi, respectiv Dan Ioan Cuşnir.

Vă mai recomandăm:

STUDIU Coronavirusul, ucis de quercitină, un compus natural care poate fi găsit în mai multe legume

Cum au fost transformaţi piraţii somalezi în pescari cinstiţi

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite