Un tânăr a murit şi altul a fost rănit, după ce au intrat cu maşina într-un panou publicitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tânăr a murit şi altul a fost rănit FOTO Arhivă
Un tânăr a murit şi altul a fost rănit FOTO Arhivă

Un tânăr de 25 de ani a murit şi altul de 23 de ani a fost rănit grav, duminică dimineaţă, la Gura Humorului, după ce maşina în care se aflau a lovit remorca unui camion şi un autoturism, apoi a rupt un stâlp de iluminat şi a intrat într-un panou publicitar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Anca Maria Badale, tânărul de 23 de ani din Gura Humorului, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Marea Britanie, a vrut să evite un camion cu remorcă al cărui şofer se angajase în schimbarea direcţiei de mers.

Astfel, şoferul autoturismului a încercat să frâneze, însă din cauza vitezei a pierdut controlul volanului, lovind remorca, după care a intrat pe trotuarul din dreapta, a rupt un stâlp de iluminat public şi unul de susţinere a unor indicatoare rutiere, apoi a lovit un autoturism condus regulamentar de un bărbat din Dolhasca.

Ulterior, autoturismul în care se aflau cei doi tineri a intrat într-un parapet de protecţie şi într-un stâlp de susţinere a unui panou publicitar, după care s-a răsturnat.

În urma impactului, pasagerul în vârstă de 25 de ani, din Gura Humorului, a murit, iar şoferul a fost grav rănit, având un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, contuzii toraco-abdominale, contuzii la coloana lombară, dar şi plăgi tăiate la mâna dreaptă şi la piciorul drept. Şoferul a fost transportat la Spitalul din Gura Humorului, fiind apoi transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Badale a precizat că în acest caz se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei accidentului.

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite