Un sucevean a fost arestat după ce ameţit bine de aburii alcoolului şi-a violat mama

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 33 de ani, din comuna suceveană Dărmăneşti, a ajuns în arestul poliţiei sucevene după ce s-a îmbătat şi a violat-o chiar pe mama sa. De ruşine, femeia nu a reclamat fapta imediat după comiterea ei, ci după câteva zile distanţă. Violatorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Poliţiştii suceveni cercetează un viol ce are implicaţii morale foarte grave. Un individ din comuna suceveană Dărmăneşti a ajuns în arestul poliţiei după ce a violat-o chiar pe mama sa.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu o săptămână, însă femeia nu şi-a reclamat fiul decât la câteva zile după comiterea violului, de ruşine şi din cauza şocului în care se afla.

Poliţiştii din Dărmăneşti au primit recent o reclamaţie din partea Milicăi C., de 56 de ani, din comuna Dărmăneşti, despre faptul că în urmă cu aproape o săptămână, fiul ei a întreţinut relaţii sexuale cu ea, fără consimţământul ei.

Din verificările făcute de oamenii legii a reieşit că, în seara zilei de 25 octombrie 2016, în jurul orei 22.30, fiul femeii, Gheorghe Jitariu, de 33 de ani, din Dărmăneşti, s-a întors acasă în stare de ebrietate. Acesta a ameninţat-o pe mama sa, după care a dezbrăcat-o şi a întreţinut relaţii sexuale normale cu ea, fără să o lovească sau să-i rupă hainele pe care le purta.

Milica Cuşmir nu a reclamat imediat cele întâmplate, în primă fază din cauza stării de şoc, iar ulterior de ruşine. In urma probelor administrate de poliţişti, pe numele lui Gheorghe Jitariu a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat în faţa instanţei de judecată, magistraţii suceveni dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Luna trecută, un alt caz şocant a atras atenţia opiniei publice. La mijlocul lunii septembrie 2016, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului Dumitru Lungu, de 36 de ani, din comuna suceveană Marginea, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Anchetatorii au stabilit că în după-amiaza zilei de 8 septembrie 2016, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Marginea, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a profitat de faptul că în locuinţă nu mai erau alte persoane, întreţinând prin constrângere raporturi sexuale cu fiica sa minoră, L.N., în vârstă de 14 ani.

Inculpatul a fost prezentat în cursul zilei de 10 septembrie 2016 în faţa judecătorilor rădăuţeni cu propunere de arestare preventivă, magistraţii Judecătoriei Rădăuţi admiţând cererea procurorilor şi dispunând emiterea unui mandat de arestare pe numele lui Lungu pentru o perioadă de 30 de zile.

Alte ştiri pe această temă:

VIDEO Casa ororilor sexuale din Dâmboviţa. Două minore, violate şi supuse la perversiuni sexuale, ani la rând, de asistentul maternal

Cum acţionează pedofilii: o fetiţă de 6 ani din Iaşi a fost ademenită după ce i s-a spus că va vedea „o floare care îndeplineşte dorinţele”

Promiscuitate rurală: o copilă de opt ani, supusă la perversiuni după ce mama a adormit lângă ea din cauza alcoolului

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite