Un bătrân a murit ars de viu în propria casă după ce locuinţa i-a luat foc din cauza instalaţiei electrice improvizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bătrân a murit ars de viu în propria casă.. FOTO Adevărul
Un bătrân a murit ars de viu în propria casă.. FOTO Adevărul

Un incendiu puternic a cuprins o casă din comuna suceveană Vatra Moldoviţei. Pompierii au reuşit să stingă flăcările după mai multe ore, stabilind că focul a pornit de la instalaţia electrică improvizată. Din nefericire, în interiorul casei, pompierii au găsit trupul carbonizat al proprietarului, un bătrân de 75 de ani.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vatra Moldoviţei au intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din comuna Vatra Moldoviţei, judeţul Suceava.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul dormitorului, cu degajări mari de fum şi exista pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga locuinţă şi la anexele gospodăreşti. Din nefericire, în interiorul camerei incendiate, militarii au găsit trupul neînsufleţit al proprietarului, un bărbat în vârstă de 75 de ani. Au ars obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, materiale textile şi alte bunuri.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la instalaţia electrică cu improvizaţii. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru distrugere din culpă.

În urmă cu o săptămână, un alt bărbat de 58 de ani, din comuna Dorna Arini, judeţul Suceava, şi-a dat foc în interiorul casei în care locuia pentru că soţia nu i-a mai dat de băut. Locuinţa a ars în întregime, cadavrul carbonizat al proprietarului fiind identificat de pompierii care au stins flăcările.

Alte ştiri pe această temă:

Un bărbat a murit după ce şi-a dat foc în propria casă pentru că nevasta a refuzat să-i mai dea de băut. Locuinţa piromanului s-a făcut scrum

Pompierii au intervenit la două incendii în miez de noapte

FOTO VIDEO Incendiu puternic în Medgidia: zece gospodării sunt cuprinse de flăcări. 43 de persoane au rămas pe drumuri

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite