Tânără fără permis și băută, găsită dormind în mașina pe care a furat-o de la iubitul ei

0
Publicat:

Este isprava unei tinere de 26 de ani, din Vicovu de Sus, care a fost identificată de polițiști după ce iubitul a sunat la 112 și a reclamat dispariția mașinii. Ea a fost găsită dormind în mașina furată, lângă o apă. 

mașină de poliție, FOTO: arhivă
mașină de poliție, FOTO: arhivă

Polițiștii au intrat în alertă după ce un bărbat din localitatea suceveană Bilca a sunat la 112, în miez de noapte, și a reclamat că i-a fost furată mașina.

Agenții au efectuat căutări și au refăcut traseul mașinii. După ore bune, ei au identificat autoturismul pe un drum izolat din Bilca, lângă o apă.

Mașina staționa iar polițiștii s-au apropiat să vadă dacă era cineva în interior. La volanul vehiculului nu se afla nimeni dar pe bancheta din spate dormea o tânără.

Cu ocazia legitimării persoanei de sex feminin, s-a stabilit faptul că este vorba despre o tânără de 26 ani domiciliată în comuna Vicovu de Jos, iubita proprietarului mașinii. În autoturism nu au fost identificate alte persoane.

De altfel aceasta a recunoscut că ea a condus autoturismul, așa că agenții au verificat-o cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O altă surpriză au avut-o oamenii legii când au verificat în bazele de date. Tânăra de 26 de ani nu este posesoare de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință, pe numele tinerei fiind întocmit dosar de cercetare.

După ce a fost audiată, aceasta a fost reținută pentru 24 de ore, fiind escortată la Centrul de Reținere și Arest Preventiv Suceava.

Nu este primul caz când hoțul este găsit dormind de către polițiști. Un bărbat dintre-o comună suceveană era atât de beată încât a adormit în magazinul pe care l-a spart pentru a fura bunuri.

Acesta a fost trezit din somn de polițiștii veniți la fața locului.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite