Suceava: Un şofer nu a acordat prioritate şi a accidentat o femeie însărcinată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia în vârstă de 23 de ani se afla pe bancheta din dreapta şoferului şi a fost singura victimă a accidentului.

Ieri la ora 23.21, la intersecţia străzilor Sucevei cu 13 Decembrie, din municipiul Fălticeni, Iosif B., în vârstă de 42 ani, din Cluj, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus de către Silviu G., în vârstă de 25 ani, din localitatea Fălticeni, care circula regulamentar, intrând în coliziune cu acesta.

„În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a  Lilianaei C., în vârstă de 23 ani, din Fălticeni, pasager pe bancheta din dreapta faţă a autoturismului care nu a acordat prioritate. Femeia a fost diagnosticată de medicii de pe ambulanţă cu «T.C.C. acut închis şi contuzie cerebrală minoră», ulterior fiind transferată la Spitalul Maternal Fălticeni, întrucât aceasta este însărcinată în 5 luni, necesitând pentru vindecare un număr de 5-6 zile îngrijiri medicale”, ne-a declarat Alin Botezatu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava.

 Potrivit oamenilor legii ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 00,00 mg/l, alcool pur în aerul expirat, după care le-au fost recoltate probe biologice vederea stabilirii alcoolemiei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite