Suceava: Trei autoturisme vandalizate într-o noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „distrugere”, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

În cursul zilei de ieri, Poliţia a fost sesizată cu privire la distrugerea a trei autoturisme parcate pe diferite străzi din Suceava. Astfel, în jurul orei 08.30, Lenuţa B., de 44 ani, din municipiul Suceava, a sesizat faptul că, în noaptea precedentă, persoane necunoscute i-au distrus oglinda retrovizoare de la autoturismul care se afla parcat pe strada Mihai Viteazu, din localitate.

După aproximativ două ore, Costel P., de 37 ani, din localitatea Târgu Neamţ, a sesizat Poliţia cu privire la faptul că în aceeaşi noapte persoane necunoscute i-au provocat zgârieturi pe capota şi portierele laterale ale autoturismului, care se afla parcat pe strada Universităţii, din municipiul Suceava.

Tot ieri, în jurul orei 10.30, Claudiu V., de 39 ani, din municipiul Suceava, a sesizat telefonic Poliţia despre faptul că cineva i-a distrus luneta de la autoturismul care se afla parcat pe strada Bogdan Vodă, din localitate. Potrivit poliţiştilor, din interiorul autoturismului nu lipseau bunuri sau valori.

În toate cele trei cazuri, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „distrugere”, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Citiţi şi: Suceava: Au furat un LCD din sala de internet a unui supermarket

Suceava: Au dat o spargere de 18.000 lei la fostul sediu al unui service auto

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite