Suceava: Dublu asasinat sadic în cazul fetelor ucise de mama lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia s-a aruncat pe geam aterizând peste cuţitul cu care şi-a omorât fetele
Femeia s-a aruncat pe geam aterizând peste cuţitul cu care şi-a omorât fetele

Cele două fete ale Gabrielei Cetin s-au luptat îndelung pentru a rămâne în viaţă, însă mama lor le-a ucis cu aproximativ 90 de lovituri de cuţit.

Ultimele clipe ale fetiţelor Ebru, de cinci ani, şi Egit de nouă ani, par desprinse din cel mai groaznic film de groază. În urma atopsierii trupurilor acestora medicii au descoperit zeci de urme lăsate de cuţit.

„Există semne de luptă pe corpurile copiilor. Se vede clar opoziţia, se pare că au prins lamele tăioase în mâini. Aveau tăieturi pe palme, pe antebraţe, pe braţe şi se vede într-adevăr o luptă. Agresorul a fost clar deasupra lor”, a declarat Romeu Uşurelu, medic primar legist.

În fapt, Egit Cetin, fetiţa în vârstă de nou ani prezenta peste de 50 de răni pe tot corpul, cu tăieturi circulare în jurul gâtului şi două plăgi posterioare până la os.

A fost tăiată de şase ori în jurul gâtului. Decesul a survenit în urma sângerării abundente.

Ebru, fetiţa mai mică, a opus mai puţină rezistenţă mamei sale astfel încât pe trupul acesteia au fost găsite doar aproximativ 30 de lovituri.

Trei dintre acestea însă au contribuit la moartea sa, fetiţa decedând în chinuri groaznice, sufocându-se cu propriul sânge.

Gabriela, mama acestora, a avut şi ea parte de o moarte cruntă.

Pe trupul acesteia au fost găsite urme de cuţit semn că a încercat să se sinucidă prin tăierea gâtului.

Deoarece nu i-a reuşit, suceveanca s-a aruncat ieri seară de la mansarda blocului în care locuia, decedând la spital, în jurul orei 2.00.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite