Soacra preşedintelui Băsescu va fi înmormântată la Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Socrii lui Traian Băsescu, Aurora și Gheorghe Andrușca
Socrii lui Traian Băsescu, Aurora și Gheorghe Andrușca

Soacra preşedintelui Traian Băsescu, decedată vineri, la ora 17.00, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, va fi înmormântată la Suceava.

Aurora Andruşca locuia împreună cu soţul ei, Gheorghe Andruşcă, în cartierul sucevean Burdujeni sat, iar moartea femeii i-a bulversat pe toţi cei care au cunoscut-o.

Preotul Adrian Pîrlac, paroh la Biserica Sf. Treime, a declarat că ştia de problemele de sănătate ale Aurorei Andruşca. „Atât ea, cât şi soţul ei erau buni enoriaşi. Veneau frecvent la biserică şi se spovedeau de 2-3 ori pe an. Pentru biserica noastră este o mare pierdere", a declarat preotul Adrian Pîrlac.

Aurora Andruşcă: „o femeie cu frică de Dumnezeu“

Părintele a precizat că nu ştie exact ziua în care vor avea loc ceremoniile de înhumare ale Aurorei Andruşcă, dar este sigur că acestea se vor petrece la biserica din zonă. 

A murit soacra lui Traian Băsescu

Aurora şi Gheorghe Andruşca erau căsătoriţi de aproape 60 de ani, iar în cursul anului 2005 cei doi soţi au fost serbaţi la Primăria Suceava, alături de alte 142 de cupluri, cu ocazia aniversării „Nunţii de aur".

La acea vreme, Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, le-a oferit flori, o diplomă de fidelitate şi un premiu de 200 de lei. Socrii preşedintelui României declarau că se simt "aşa, ca la 86 de primăveri" şi că sunt mândri de fiica lor Maria.

Intră pe suceava.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din oraş.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite