Peste 70 de drumuri din Suceava, blocate de troienele de zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trafic de coşmar sau întrerupt pe zeci de drumuri din judeţul Suceava. Zăpada viscolită a dat peste cap aproape tot judeţul, iar autorităţile se luptă pentru a readuce situaţia la normal.

La două zile după începerea viscolului, Suceava continuă să arate ca un judeţ în genunchi.

Patru drumuri judeţene şi alte 72 de drumuri comunale erau închise ieri circulaţiei rutiere din cauza troienelor de zăpadă care pe alocuri depăşeau şi doi metri.

Cele patru drumuri judeţene înzăpezite erau DJ 209C Moara - Berchişeşti, DJ 208C - Hârtop - Vultureşti, DJ 208E - Forăşti - Manolea, DJ 291 A - Zvoriştea - Frătăuţii Noi, iar pe drumurile naţionale circulaţia se derula cu greutate.

Din cauza vântului puternic şi a zăpezii apoase care a căzut în ultimele două zile s-au înregistrat şi probleme în alimentarea cu energie electrică.
În această după-amiază erau nealimentate cu energie electrucă 120 de gospodării din şase localităţi, respectiv Băneşti (comuna Fântânele), Roşcani (oraş Liteni), Rotunda (Liteni), Dealu (Zvoriştea), Câmpulung Moldovenesc şi Calafindeşti.

Din fericire, Codul Galben este valabil doar până diseară, iar la noapte şi mâine nu vor mai fi probleme legate de viscol.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite