Patronul unui magazin a sfărâmat capul unui client cu ranga din cauza unei datorii. Cum s-a produs atacul

0
0
FOTO: Cert rescue
FOTO: Cert rescue

Patronul unui magazin din Vicovu de Sus, judeţul Suceava, a ajuns după gratii, pentru că într-un moment de furie necontrolată, a pus mâna pe levier şi l-a lovit în cap pe unul dintre clienţii magazinului său. Victima s-a stins din viaţă în ambulanţa chemată la faţa locului.

Presupusul criminal este patronul unui magazin dintr-un cătun de romi, aflat în oraşul Vicovu de Sus, din judeţul Suceava.

Surse neoficiale susţin că victima şi agresorul aveau un conflict mai vechi.

Înainte să se producă nenorocirea, victima şi-a trimis băiatul la magazin. Patronul nu a vrut să-l primească în interior pentru că familia copilului nu-şi plătise datoriile. 

Din acest motiv tatăl a venit să-i ceară socoteală patronului.

 „Între inculpat şi victimă a avut loc o discuţie în contradictoriu din cauza presupusei datorii, discuţia a degenerat într-o altercaţie fizică, situaţie în care victima a sesizat organele de poliţie şi s-a îndepărtat.

Imediat, inculpatul s-a înarmat cu un obiect contondent (tip levier), a urmărit victima, iar după ce a ajuns-o a lovit-o puternic cu obiectul respectiv în partea stângă a capului, victima căzând inconştientă la pământ”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

 Victima a decedat în ambulanţa sosită la faţa locului. Medicii n-au mai putut să-i salveze viaţa.

Principalul suspect a fost reţinut pentru 24 de ore, într-o primă fază. Ulterior a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. În prezent, se află după gratii.

Citeşte şi:

Clanul Duduianu, mai presus de legi: suma neregulilor de la priveghiul interlopului Emi Pian, la care Poliţia a asistat impasibilă

UPDATE Pană de curent majoră în Bucureşti. Unde a fost problema şi ce spune Transelectrica. Reacţia Primăriei Capitalei

Mai multe - Suceava

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite