Microbuzele „piraţilor” care duceau ilegal muncitori români sezonieri în străinătate, trase pe dreapta

0
0
FOTO: IPJ Suceava
FOTO: IPJ Suceava

Poliţiştii suceveni au indisponibilizat nouă microbuze folosite în mod ilegal de proprietari pentru a transporta muncitori la muncă în ţările din vestul Europei.

Şoferii care transportă în mod ilegal muncitori sezonieri în străinătate au intrat în vizorul poliţiştilor suceveni.

Săptămâna trecută, oamenii legii au indisponibilizat nouă microbuze de transport persoane, în urma unor controale fără precedent la nivelul judeţului Suceava.

„În cadrul acţiunii au fost aplicate 37 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 42.895 lei, cele mai multe la Legea 38/2003 privind regimul transportului public de persoane şi H.G. 1373/2008 privind transportul rutier. De asemenea, în cadrul acţiunii au fost reţinute 9 permise de conducere pentru încălcarea legislaţiei rutiere. 

Totodată, au fost reţinute 13 certificate de înmatriculare ale unor vehicule destinate transportului de persoane pentru lipsă ITP, defecţiuni tehnice sau lipsa conformităţii privind trasportul de persoane. Poliţiştii au dispus indisponibilizarea a 9 autovehicule tip microbuz, identificate în trafic cu care se efectua transport de persoane cu încălcarea Legii 38/2003 privind regimul transportului public de persoane”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Suceava.

Oamenii legii susţin că astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare. 

Vă mai recomandăm şi:

Cum se schimbă fosta Bază de Agrement Crizantema. Lângă Complexul de Nataţie răsare un parc imens

FOTO Primăria Târgovişte şi FRF au inaugurat unul dintre cele mai moderne arene cu gazon sintetic, din ţară

Mai multe - Suceava

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite