Max Croitoru, din ring la zdup şi apoi la Socola

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul campion al Irlandei la box thailandez şi luptător K1, Maximilian Croitoru, a fost eliberat din arest şi internat din nou la Socola, după ce era să îşi omoare în bătaie doi vecini.

Instanţa a hotărât săptămâna trecută că sportivul să fie internat la Spitalul de Psihiatrie din Copou după ce expertiza Institutului de Medicină Legală „Mina Minovici“ arăta că fostul campion al Irlandei la box thailandez a fost găsit fără discernământ.

În noaptea de 20 iulie, sportivul a avut un moment de nebunie, a ieşit din locuinţa sa din comuna Şcheia gol puşcă şi i-a luat la bătaie pe doi vecini ai săi. Maximilian Croitoru, de 41 de ani, fost luptător K1 şi campion al Irlandei la Muay Thai, a fost arestat preventiv în data de 8 august a.c. de Poliţia Suceava, fiind acuzat de tentativă de omor.

Primul pas pe care l-au făcut anchetatorii atunci a constat în expertizarea psihiatrică a fostului luptător, pentru care Maximilian Croitoru a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Socola Iaşi. La scurt timp acesta a fost externat, însă rezultatele expertizei nu era finalizate, drept urmare anchetatorii suceveni trebuiau să ia o decizie.

Pentru a evita ca luptătorul să facă şi alte victime cât timp se afla în stare de libertate, procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au eliberat un mandat de reţinere pentru 24 de ore, solicitând arestarea preventivă a lui Croitoru.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite