Mamă cu 10 copii, bătută şi înjunghiată de soţ din gelozie. Care e starea femeii şi unde este acum bărbatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

Scene de coşmar s-au petrecut în casa unei familii cu 10 copii din comuna Pătrăuţi a judeţului Suceava. Soţul gelos şi-a bătut şi înjunghiat soţia pe care a acuzat-o că vrea să se căsătorească cu un alt bărbat după ce va muri el. Bărbatul a fost diagnosticat recent cu diabet.

Un bărbat de 41 de ani a fost luat de poliţişti de acasă, după ce şi-a bătut şi înjunghiat de mai multe ori soţia. Femeia de 40 de ani a fost găsită în comă în curtea casei şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava cu urme de violenţă pe tot corpul. Ea a fost operată şi internată în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă.

Diagnosticul pus de către medici este ”traumatism cranian şi toraco-abdominal, plăgi înjunghiate multiple la nivel cervical, lateralo-cervical, hemitorace stâng, posterior stâng, antebraţ şi braţ”.

Cei doi soţi au împreună 10 copii, cu vârste cuprinse între 5 -17 ani. Tatăl copiilor şi-a recunoscut fapta şi este cercetat în stare de arest preventiv.

Localnicii spun că bărbatul a fost diagnosticat recent cu diabet şi a făcut o criză de gelozie, gândindu-se că el va muri, iar soţia lui va trăi şi se va căsători cu un alt bărbat. Furia i-a fost amplificată şi de faptul că fratele său a murit în urmă cu câteva luni, iar soţia acestuia s-a recăsătorit.

Familia locuieşte în cartierul romilor, din comuna Pătrăuţi, a judeţului Suceava şi trăia din ajutorul social. După agresiune, angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au venit la faţa locului ca să-i ia pe copiii mai mici pentru a-i da în plasament, însă s-au izbit de ameninţările vecinilor şi de refuzul micuţilor de a pleca. Cel mai mare dintre copii le-ar fi spus asistenţilor sociali că vrea să-şi crească singur frăţiorii.


 


 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite